Λ. Βουλιαγμενης 36, Αργυρουπολη τηλ¨210 9951792. κιν" 6945771010
Εταιρεία
Κάδοι
Χωματουργικά
Επικοινωνία

ΚΑΔΟΙ

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα κάδων (container) διαφόρων μεγεθών. Σας περέχουμε χωνιά για μπάζα, κηπευτικό χώμα, πλήρη σειρά μηχανημάτων εκσκαφών - κατεδαφίσεων.

Έχουμε την δυνατότητα να διεκπαιρεώσουμε οποιοδήποτε έργο διαθέτοντας άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.


   
         
   
         
   
         
   
         
   
         
   
         
   
         

Ενοικιάσεις Κάδων

Η εταιρία ΑΘΗΝΑ CONTAINERS (κάδοι) ξεκίνησε την λειτουργία της το 1990 και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη συστημάτων αποκομιδής μπαζών και απορριμμάτων που μπορεί να πιστοποιηθεί από τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες μας και την ραγδαία και σταθερή από τότε ανάπτυξη μας ,που μας έχει φέρει σαν αποτέλεσμα σήμερα να μας καθιστά μια από τις πιο άριστα οργανωμένες και άξιες εταιρίες της Ελλάδος στο χώρο μας χάρη στην αξιοπιστία μας ,το σεβασμό προς τον πελάτη και την άμεση εξυπηρετικότατα που μας διακρίνει έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε άριστα σε οποιεσδήποτε συνθήκες απαιτεί η δουλεία μας ακόμα και τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες ,έχοντας στο ενεργητικό μας αμέτρητες δουλείες που έχουμε φέρει άριστα σε πέρας είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας . Τα συνεργεία μας εργάζονται με τις πιο σωστές προδιαγραφές βάση των κανονισμών των απορριμμάτων-μπαζών γι'αυτο έχουμε δημιουργήσει ένα σταθερό κύκλο εργασιών ενοικιάσεις κάδων και μισθώσεις εξοπλισμού με ένα μόνο τηλέφωνο το προσωπικό μας απαρτίζετε από ιδικά εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στην διάθεση μας έχουμε μια μεγάλη γκάμα από κάδους (container) όπως

. Κάδοι οικοδομών
. Κάδοι σκουπιδιών
. Κάδοι ανακαινίσεων
. Κάδοι μπαζών
. Κάδοι ανακυκλώσεων
. Μικρούς (μίνι) κάδους
. Κάδους (κουτιά) με πόρτες
. Κάδους με συστήματα ασφαλείας από πάνω για να σφραγίζουν

και σε διάφορα μεγέθη ώστε να ημπόρει ο καθένας να επιλέξει αυτόν που τον εξυπηρετεί καλύτερα στις ανάγκες του, ενοικιάσεις κάδων σε ποικιλία διαστάσεων που ξεκινάμε από τα 3,5 κυβικά και φτάνουν έως τα 32 κυβικά.


ΧΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΔΟΥΣ

Επίσης διαθέτουμε χοάνες (χωνιά) για κάδους και στην περίπτωση που το επιθυμείτε μπορούμε να σας παρέχουμε και το ιδικό συνεργείο συναρμολόγησης και τοποθέτησης που έχουμε στην διάθεση μας, στο πιο κάτω κείμενο θα σας ενημερώσουμε σε γενικές γραμμές τι είναι τα χωνιά πια η χρησιμότητα τους και τι προϋποθέσεις πρέπει να υπάρχουν για την τοποθέτηση τους..

Α) Η χρησιμότητα των χωνιών . είναι η απόρριψη των μπαζών μας απευθείας στον κάδο από ένα ψιλότερο σημείο αυτό μπορεί να είναι μια οικοδομής η μια πολυκατοικίας ,η απόρριψη των μπαζών πολλές φορές καθιστά εξαιρετικά δύσκολη η επίπονη στην κατάβαση τους από το εσωτερικό μίας πολυκατοικίας - οικοδομής με ανθρώπινο δυναμικό και αρκετές φορές χρονοβόρα ,η ακόμα είναι χρήσιμα στην περίπτωση που θέλουμε να αποφύγουμε την πιθανότητα να δημιουργηθούν φθορές και μικροατυχήματα κατεβάζοντας τα μπάζα μας από το εσωτερικό των οικιών η των οικοδομών.

Β) Τα χωνιά (χοάνες) είναι πλαστικές σωλήνες που αποτελούνται από κομμάτια του μέτρου τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με μεταλλικές αλυσίδες τα πόσα κομμάτια θα χρησιμοποιηθούν εξαρτάται από τον όροφο (ύψος) και κλήση και από μια (ενιοτε και ανάλογα μπορεί να είναι κ περισσότερες )σιδερένια μεταλλική βάση όπου συγκρατούνται.

Γ) Η τοποθέτηση είναι ιδιαίτερα απλή και σχετικά σύντομη ,συναρμολογούμε τα κομμάτια των χωνιών μας ομοιόμορφα με τις αλυσίδες που διαθέτουν δεξιά και αριστερά τους και μετά επιλέγουμε με προσοχή το σημείο που θα μπει η βάση η οποία θα πάρει και όλο το βάρος από τα χωνιά , πρέπει να είναι ένα ιδιαίτερα γερό και σταθερό σημείο το πιο σύνηθες σημεία είναι κάγκελα-στηθαία και ταυτόχρονα κοιτάμε να μας εξυπηρετεί στην πορεία που θα δώσουμε αργότερα στα χωνιά με κατεύθυνση τον κάδο μας.


ΚΗΠΕΥΤΙΚΟ ΧΩΜΑ - ΧΩΜΑ ΚΗΠΟΥ

Επιπλέον μπορούμε να σας παρέχουμε κηπευτικό χώμα όπως μαυρόχωμα ,κοκκινόχωμα ,κοσκινισμένο ,βαβρονας ,ανάμεικτα, κτλπ ..διαθέτουμε και κομποστ(compost),κοπριά , περλιτη που μπορούν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα του χώματος όλα είναι άριστης ποιότητας και στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να καταλήξετε στην επιλογή χώματος που επιθυμείτε, καταρχάς πρέπει να γίνει με γνώμονα την χρήση που το θέλετε και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που θέλετε να έχει το χώμα, μια σωστή επιλογή μπορεί να γεμίσει ζωντάνια και πράσινο τον κήπο σας τα δέντρα σας η ακόμα τον βιολογικό λαχανόκηπο σας η μια λάθος επιλογή μπορεί να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για παράδειγμα.Το μαυρόχωμα είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αυτό το κάνει ιδανική επιλογή για λαχανόκηπους .Το κοκκινόχωμα και αυτό κάνει για λαχανόκηπους μεν ,αλλά δεν είναι τόσο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ιδικά στην επιφάνεια του και αυτό το στοιχείο το κάνει να είναι πιο κατάλληλο για πολυετή φυτά και δέντρα που έχουν σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα τις βαθιές ρίζες .Επίσης διαθέτουμε κομποστ (compost) δίνει μεγαλύτερη λίπανση στο χώμα σας και έχει την ιδιότητα να κάνει τα φυτά σας πιο ανθεκτικά και το έδαφος πιο αφράτο και να μην συγκρατεί τα νερά, με λίγα λόγια πρόκειται για οργανικό λίπασμα που έχει την δυνατότητα βελτίωσης του χώματος. Κοπριά είναι άλλη μια λιπαντική και φιλική προς το χώμα λύση που μπορείτε να επιλέξετε πλούσια σε οργανική υλη και θρεπτικά συστατικά και τα κύρια χαρακτηρίστηκα της σύνθεσης του είναι το άζωτο το κάλιο και το φώσφορο. Ο περλιτης είναι ένα υλικό που ανακατεύοντας το με το χώμα μας να το διατηρεί αφράτο και στεγνό έχοντας την ιδιότητα να απορροφά σε ποσότητες νερό και αέρα ώστε να μπορεί να διατηρεί υγρή την ρίζα του φυτού μας και ταυτόχρονα να του προσφέρει τον κατάλληλο αερισμό στην ρίζα του προστατεύοντας την και από απότομες καιρικές αλλαγές ο περλιτης είναι ένα υλικό με τεράστια αντοχή και διάρκεια στον χρόνο ζωής του και είναι και πάρα πολύ ελαφρύ υλικό. 
  κατασκευή ιστοσελίδων www.aboutnet.gr